Υπηρεσίες

Ξεκινώντας από την αρχιτεκτονική προμελέτη του κτιρίου και τελειώνοντας στην επίβλεψη της αρχιτεκτονικής τοπίου στον περιβάλλοντα χώρο αφιερώνουμε πάντα στον κύριο του έργου τον απαιτούμενο χρόνο ώστε το αποτέλεσμα να τον ικανοποιεί πλήρως και συνάμα να είναι αρχιτεκτονικά καινοτόμο και άρτιο τεχνικά. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του BIM (Building Information Modeling) που εφαρμόσαμε πρώτη φορά στο γραφείο το 2005 ο κύριος του έργου έχει τον πλήρη έλεγχο στην παραμικρή λεπτομέρεια του κτιρίου.

Γίνεται ουσιαστικός έλεγχος του ακινήτου σας για τυχόν αυθαιρεσίες και όχι απλή διεκπεραίωση και ένταξη στον νόμο με γκρίζες ζώνες και αμφιβολίες για την νομιμότητα της με όποιες μελλοντικές συνέπειες μπορεί να έχει αυτό για την περιουσία σας. Η επιστημονική κατάρτιση των μηχανικών μας αλλά και η γνώση του μεγάλου όγκου της εμπλεκόμενης νομοθεσίας θα σας εξασφαλίσει την προστασία του ακινήτου σας.

Με πλήρη υλικοτεχνική υποδομή και σωστή επιστημονική κατάρτιση θα ανακαλύψουμε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στην κατασκευή σας.

Η θερμογραφία είναι μία μη καταστροφική μέθοδος διάγνωσης, με εφαρμογές σε πολλά επιστημονικά πεδία.

  • στην Μηχανολογία μπορεί να ανακαλύψει αθέατες εσωτερικές φθορές σε μηχανισμούς τριβής (στροφεία, ρουλεμάν κλπ)
  • στην Ηλεκτρολογία μπορεί να εντοπίσει ανεπαρκείς διατομές, υπερτάσεις, κακές συνδέσεις κλπ.
  • στην τεχνολογία των φωτοβολταικών panels μπορεί γρήγορα και με ιδιαίτερη ακρίβεια να εντοπίσει καμένες κυψέλες.
  • στην ιατρική μπορεί να διαγνώσει θλάσεις και μυικούς σπασμούς.!

Έχοντας την απαραίτητη πιστοποίηση και τον κατάλληλο εξοπλισμό και μεθοδολογία, μπορούμε με ασφάλεια και ακρίβεια να βρούμε τον συντελεστή θερμοπερατότητας ενός σύνθετου στοιχείου.

Μία απο τις απλούστερες εφαρμογές με εντυπωσιακά όμως αποτελέσματα είναι ο εντοπισμός υγρασιών και διαρροών υδραυλικών δικτύων θέρμανσης και ύδρευσης με χαμηλό κόστος και χωρίς την ανάγκη σκαψίματος, προτείνοντας στοχευμένες επεμβάσεις με ακρίβεια εκατοστών!!

Μηχανικοί του γραφείου μας θα αποτυπώσουν & θα αναλύσουν με λεπτομέρεια το κέλυφος του κτιρίου σας και τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του και θα σας προτείνουν την ιδανικότερη λύση για την ένταξη στο πρόγραμμα ώστε το ποσοστό της δικής σας συμμετοχής να έχει την συντομότερη και καλύτερη απόσβεση κεφαλαίου.

Η μεγάλη εμπειρία στην σύνταξη πραγματογνωμοσυνών του πολιτικού μηχανικού κ. Νικόλαου Δημόπουλου και η συνεργασία μας με πολύ αξιόλογους νομικούς είναι η εγγύηση για την δικαιότερη λύση στον δικαστικό σας αγώνα. Μερικές από τις σημαντικότερες πραγματογνωμοσύνες που έχει ολοκληρώσει ο κ. Δημόπουλος βρίσκονται εδώ

Στην ανακατασκευή ενός κτιρίου προτείνουμε ανεπιφύλακτα στον ιδιοκτήτη να επιλέξει την πολύ αποτελεσματική θερμομόνωση του δώματος με την μέθοδο του φυτεμένου δώματος. Εκτός από τα ενεργειακά οφέλη που έχει το κτίριο αποκτά επίσης ισχυρά κίνητρα για χρήση του δώματος από τους κατοίκους του κτιρίου που πριν χρησιμοποιούσαν μόνο για επισκευή των ηλιακών ή της δορυφορικής κεραίας!! Εννοείται ότι αυτό συνεπάγεται την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.

Το γραφείο μας ξεκίνησε της ενεργειακές επιθεωρήσεις σε επαγγελματικά κτίρια το 2009. Με α/α: 623 στο μητρώο ενεργειακών επιθεωρητών εκδώσαμε το πρώτο επίσημο ενεργειακό πιστοποιητικό τον Ιανουάριο του 2011. Σήμερα έχουμε εκδώσει πάνω από 500 πιστοποιητικά και θεωρούμε ότι είναι πολλά για τον όγκο της εργασίας που απαιτεί το καθένα για να εκδοθεί με ποιότητα και συνέπεια στα χρήματα του πελάτη.

Ειδικευμένοι αρχιτέκτονες του γραφείου μας στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων θα βρουν μαζί σας την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την ανακαίνιση της επιχείρησης σας. Η μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου σας θα είναι το δώρο στην συνεργασία μας